Nilai Teras

Keanggotaan

Produk

Buletin & Galeri

29 Jun 2024 | Bangi Resort Hotel | 8.00 malam

MAJLIS MAKAN MALAM JUBLI EMAS KOPERASI SERBAGUNA KAKITANGAN MAS (MALAYSIA AIRLINE SYSTEM) 2024.

Masjlis perasmian di sempurnakan oleh YBhg En Amran Hj Abdul Kadir, Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif SKM.Dalam ucapan perasmian beliau memuji kesungguhan ALK Koperasi ini yang tidak jemu-jemu berusaha meletakkan tahap koperasi ini dikalangan 100 koperasi terbaik di Malaysia.

Dalam ucapan aluan, En Mohamad Ishak Hj Abdullah , Pengerusi Koperasi menyatakan penghargaan dan ucapan terima kasih kepada semua ALK koperasi terdahulu yang telah meletakkan batu asas yang kukuh sehingga membuatkan koperasi berdiri teguh mengharungi cabaran dan rintangan keusia jubli emas hari ini.

Antara tetamu yang hadir ialah Dr Mohd Azlan Yahya, Timbalan Presiden ANGKASA, En Mohd Zaib Mohd Yunus, Timbalan Ketua Pengarah IKMA, Dato Haji Mohd Alias bin Hamzah Pengerusi ANGKASA Selangor, Pn Hjh Sharifah Aminah Syed
Mohssain ,Pengerusi ANGKASA Wilayah Persekutuan,Pn Nor Hidayah Omar,Timbalan Pengerusi CBP,Ahli Lembaga Koperasi Serbaguna Kakitangan MAS Berhad dan rakan strategik Koperasi.

#koperasiwilayahpersekutuan #teamangkasawp #angkasa53 #WeAreCoops #AngkasaWilayahPersekutuan #sepakatmembawaberkat #SejutaPokokCoop

 

 

 

 

 

 

 

2959320
Hari Ini
Minggu Lepas
Bulan Lepas
750
2946679
39229

16-07-2024

Insurans Berkelompok 

KSKMAS @ JomPay